Рулет з печінки: рецепт з селерою і журавлиною

Все буде добре

У кожній родині бувають суперечності з приводу улюблених і нелюбимих продуктів. Але вони ж корисні! Кулінарний експерт Женя Клопотенко пропонує незвичайний рецепт – рулет з печінки з селерою в журавлинному желе! Разом – смачно, окремо – інгредієнти неможливо розрізнити!

Рулет в желе

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вибрати якісну печінку?

Складові:

  • Печінка яловича – 500 г
  • Журавлина – 250 г
  • Цибуля – 3 шт.
  • Оливкова олія – 15 г
  • Желатин – 25 г
  • Масло вершкове – 140 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Морква – 4 шт.
  • Селера – 2 шт.
  • Паприка – 1-2 ч. Л.
  • Пшеничне борошно – 50 г
  • Яблуко – 1 шт.
  • Мускатний горіх
  • Фенхель – 2 гілочки

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Рецепт, щоб дитина полюбила печінку!

Приготування печінкового рулету з желе:

  1. Нарізати цибулю, натерти моркву і селеру обсмажити на вершковому маслі до повної готовності овочів. Печінку вимочити в молоці і воді з сіллю і спеціями, потім обсмажити до готовності з обох сторін по 2-3 хвилини.
  2. Овочі та печінку подрібнити в блендері до отримання гладкої і однорідної пасти.
  3. Коли маса повністю охолоне, додати варене яйце, вершкове масло, паприку, яблуко, сіль, мускатний горіх, фенхель.
  4. Збити всі інгредієнти до отримання пишної маси.
  5. У сотейник викласти журавлину, обсмажений на оливковій олії дрібно нарізану цибулю і готувати 20 хвилин на невеликому вогні.
  6. Подрібнити інгредієнти блендером і влити розмочений в невеликій кількості води желатин.
  7. Застелить деко харчовою плівкою, вилити на неї журавлинний мус і залишити до застигання
  8. Викласти паштет на охолоджений журавлинний мус, сформувати рулет, поставити в холодильник на 1-1,5 години.
ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля