Морквяні закуски з ікрою від Євгена Поливоди

Все буде добре

«Коли я вже почав навчатися в кулінарному училищі, я придумав рецепт, завдяки якому можна використовувати одну банку ікри, отримавши при цьому велику кількість закуски. І до смаку цей делікатес буде таким, як ніби вся закуска наповнена ікрою! Секрет в оселедця і морквині! ” – учасник проекту «МайстерШеф » Євген Поливода.

Складові:

  • Морква – 1 шт.
  • Плавлений сир – 2 шт.
  • Оселедець (філе) – 2 шт.
  • Крекер – 40 шт.
  • Ікра – 1 баночка
  • Вершкове масло – 100 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Економна закуска з червоною ікрою від Ольги Сумської

Приготування:

  1. Подрібнити у блендері плавлений сир, відварну моркву, філе оселедця і вершкове масло.
  2. Помістити отриману суміш в кондитерський мішок.
  3. Фігурно видавити суміш на крекер.
  4. Зверху довільно прикрасити червоною ікрою.

Смачного!