Салат «Черевик» від Ганни Козир

Все буде добре

Ваші діти відмовляються їсти страви з риби? Переможниця 3 сезону шоу «Холостяк» ділиться рецептом свого фірмового салату з лососем, який сподобається всім без винятку!

Складові:

  • Лосось слабосолений (порізаний на тонкі скибочки) – 150 г
  • Плавлений сир – 200 г
  • Чорні оливки без кісточок – 1 жменя
  • Маринований перець – 1 шт.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Гуцульський салат від Олены Фроляк

  • Житній хліб – 2 шматочки
  • Консервований горошок – 1 ст. л.
  • Зерна одного граната

Приготування:

  1. Спочатку готуємо начинку для черевика. Розминаємо сир виделкою. Маринований перець (або свіжий) дрібно кришимо і відправляємо до сиру, перемішуємо. Подрібнюємо оливки і також додаємо їх до сиру.
  2. Викроюємо підошву черевика, переносимо її на блюдо, після чого викладаємо на неї сирну начинку у формі черевика. Зверху покриваємо черевик тонкими скибочками лосося.
  3. Для цього спочатку огортаємо низ черевика рибою, потім язичок черевика. Добре притискаємо рибу по всьому черевику.
  4. З оливок робимо кружечки для шнурків. Зі скибочки сиру вирізаємо шнурки. Основу черевика обкладаємо горошком, а дно блюда – гранатовими зернами. Салат готовий!
ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля