Салат з грибів, горіхів і меду від Ектора Хіменес-Браво

Все буде добре

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво розповів, як приготувати вишукану закуску для новорічного столу.

Складові:

  • Середні печериці – 20 шт.
  • Кедрові горішки, вимочені в теплій воді (30 хв) – 125 г
  • Конюшиновий або інший квітковий мед – 60 г
  • Червоний винний укус
  • Рибний соус – 2 ст. л.
  • Мелена чорний перець – 1 ст. л.
  • Оливкова олія – 60 г
  • Великі яйця, зварені круто – 4 шт.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Салат «Черевик» від Анюти Козир

Приготування:

  1. Мед покласти у сковорідку і готувати поки не почне карамелізуватися, темніти і ледь коптитися (від 3 до 5 хвилин). Потім відразу зняти сковорідку з вогню і додати укус. В процесі подрібнити вимочені і сухі кедрові горіхи, поки вони набудуть консистенцію кукурудзяної муки. Додати суміш з меду і оцту, рибний соус, перець і м’яту – збити в блендері.
  2. Чверть склянки оливкової олії відставити убік. Охолоджені яйця тонко нарізати уздовж. У велику миску покласти підготовлені гриби. Додати кілька повних ложок соусу для змішування і струшувати салат для рівномірного розмішування.
  3. Подавати грибний салат потрібно на красивому блюді. Прикрасьте його вареними курячими яйцями. Приготуйте цей чарівний салат, і ваші близькі будуть здивовані новому смаку звичних печериць!