PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Фруктова сальса від Сергія Калініна

Все буде добре

Кулінарний експерт шоу «Все буде добре» Сергій Калінін розповів, як приготувати ідеальні ласощі для новорічного столу.

Cкладові:

  • авокадо – 1 шт.
  • гранат – 1 шт.
  • кориця – 1/8 ч.л.
  • цибуля-шалот – 3 ст.л.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖСалат «Олів’є» від Ектора Хіменес-Браво

  • м’ята – 2 ст.л.
  • перець чілі – 1 шт.
  • сік лайма – 1/4 стакана
  • сіль – 1/8 ч.л.
  • хурма – 2 шт.

Приготування:

  1. Віджимаємо сік лайма.
  2. Додаємо сіль і дрібно порізану цибулю.
  3. Додати хурму і авокадо, нарізані кубиками однакового розміру.
  4. Додайте перець і м’яту, сіль и корицю. Добре перемішайте и дайте настоятися.
  5. Подавати сальсу з м’ясом у банановій кожурі!