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
Рецепт домашніх тарталеток від Каті Пєскової: солодка тарталетка з морквою | Все буде добре
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Рецепт домашніх тарталеток від Каті Пєскової: солодка тарталетка з морквою

Все буде добре

Фіналістка 6 сезону «МастерШеф» Катя Пєскова відвідала студію «Все буде добре», щоб презентувати цілих два рецепти, чим начинити тарталетки. Читайте рецепт домашніх тарталеток – солодких з морквою – в нашому матеріалі.

vlcsnap-2016-12-22-14h24m11s184

Рецепт домашніх тарталеток з солодкою морквою

СОЛОДКА ТАРТАЛЕТКА

Тісто пісочне:

  • Борошно – 250 г
  • Цукрова пудра – 95 г
  • Сіль – 3 г
  • Вершкове масло (холодне) – 150 г
  • Яйця – 60 г
  1. Змішати всі сухі інгредієнти, додати масло і вимішати до стану крихти.
  2. Потім додати яйця і швидко замісити тісто.
  3. Розкачати між двома шарами пергаменту і поставити в холодильник.
  4. Коли тісто охолоне, сформувати тарталетки по кільцях і знову поставити в холодильник.
  5. Випікати при температурі 160-170 градусів до золотистого кольору. Приблизно 20-25 хвилин

Мус на основі моркви:

  • Желатин – 3 г
  • Вершки 33% – 175 г
  • Морква (дуже дрібно нарізана) – 85 г
  • Цукор – 42 г
  • Кориця – 3 г
  • Білий шоколад – 70 г
  1. Замочити желатин 1 до 5.
  2. Зварити морквяне пюре вершки + морква + цукор + кориця. Варити до м’якості моркви, постійно помішуючи.
  3. Все збити в блендері.
  4. Вилити гаряче пюре на желатин і розтоплений шоколад. Перемішати.
  5. Поставити в холодильник до застигання

Крем:

  • Білок – 100 г
  • Цукрова пудра – 200 г
  • Цедра лимона
  1. Збити всі інгредієнти.
  2. Перекласти в кондитерський мішок з круглою насадкою 8мм.
  3. Поставити в холодильник до використання.

Карамелізованаморква для декору:

  1. Моркву нарізати слайсами (економкою).
  2. Закарамелізувати на сковорідці з вершковим маслом, цукром і медом.

Желе з морквяного соку:

  • Морквяний фреш – 100-150 г
  • Цукор – 30 г
  • Агар-агар – 2-3 г
  1. Довести сік до кипіння.
  2. Додати агар.
  3. Перемішати. Перелити в форму.
  4. Залишити до застигання
  5. Нарізати кубиками на декор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарталетки з меренгою і желе від финалистів «МастерШеф Діти»