Рецепт домашніх тарталеток від Каті Пєскової: солона тарталетка з тунцем

Все буде добре

Фіналістка 6 сезону «МастерШеф» Катя Пєскова відвідала студію «Все буде добре» в четвер, щоб продемонструвати цілих два рецепта, чим начинити тарталетки. Читайте рецепт домашніх тарталеток – солоних, з яйцем і тунцем – в нашому матеріалі.

vlcsnap-2016-12-26-17h16m13s221

У передачі Катя Пєскова запропонувала два варіанти, чим начинити тарталетки

СОЛОНА ТАРТАЛЕТКА

Інгредієнти для тіста:

  • Борошно – 200 г
  • Вершкове масло (з холодильника) – 100 г
  • Сіль – 3 г
  • Яйце – 1 шт.
  1. Змішати всі сухі інгредієнти, додати масло і вимішати до стану крихти (в комбайні).
  2. Потім додати яйця і швидко замісити тісто.
  3. Розкачати між двома шарами пергаменту і поставити в холодильник.
  4. Коли тісто охолоне, сформувати тарталетки по кільцях з бортами і знову поставити в холодильник
  5. Випікати при температурі 160-170 градусів до золотистого кольору. Приблизно 20 хвилин

Начинка:

  • Яйця (варені) – 2 шт.
  • Тунець – 200 г
  • Зелена цибуля

Яйця порізати, цибулю порізати і все змішати з тунцем

Заливка:

  • Вершки – 200 г
  • Яйце – 3 шт.

Яйця змішуємо з вершками, солимо і перчимо

На готову тарталетку викладаємо трохи тертого сиру (сир м’який), потім начинку, все заливаємо яєчно-вершковою сумішшю, посипаємо зверху сиром і відправляємо в духовку ще хвилин на 15 при температурі 150-160 градусів.