Фінський суп з сьомги проти застуди від Ектора Хіменес-Браво

Все буде добре

Ніжний суп з незвичайною назвою «Лохікейтто» прийшов до нас з холодної Фінляндії. Жителі цієї скандинавської країни не з чуток знають, що таке регулярні застуди і грип. Але у них є свої методи – вони їдять як раз таки цей суп з сьомги, який допомагає зміцнити імунітет і насититися! А, крім цього, він має надзвичайний смак! Приготуйте його за рецептом шеф-кухаря Ектора Хіменес-Браво і переконайтеся e цьому самі!

Складові:

  • Духмяний перець – 1 ч. л.
  • Сьомга – 400 г
  • Картопля – 5-6 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Пастернак – 1 шт.
  • Селера – 1 шт.
  • Вершки – 200 мл
  • Морська сіль
  • Зелень петрушки
  • Зелень кропу
  • Темний житній хліб

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вибраЯк вибрати червону рибути червону рибу

Приготування:

У киплячу воду додати духмяний перець, нарізану картоплю, цибулю, пастернак і селеру.

Коли овочі стануть ніжними, додати шматочки лосося, вершки, сіль і дати томитися, поки риба не провариться. Сьомга буде готова приблизно за 5 хвилин.

Подавати із зеленню і чорним хлібом.

Густий, насичений смак вершкової юшки з сьомгою і овочами замінить всі ліки і додасть сил!