Буряковий тарт: рецепт від Ектора Хіменес-Браво

Все буде добре

Ектор Хіменес-Браво вміє здивувати! Кулінар розповість, як приготувати буряковий тарт – напевно, ви ще ніколи не куштували такого незвичайного пирога.

Необычный пирог из доступных ингредиентов – что может быть лучше?

Незвичайний пиріг з доступных інгредієнтів – що може бути краще?

Інгредієнти для тіста:

  • Вершкове масло – 150 г
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Борошно – 250 г
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Яйця – 2 шт.

Ігредієнти для начинки:

  • Відварений буряк – 4 шт.
  • Домашній сир – 300 г
  • Цукор – 100 г
  • Вершкове масло – 50 г
  • Чебрець – 4 гілочки
  • Сіль – ½ ч. л.
  • Мелений чорний перець – ½ ч. л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт вівчарського пирога з коренеплодами від Костянтина Грубича

Приготування:

  1. Змішати борошно, масло, сіль, цукор, яйця.
  2. Вимісити тісто до однорідності, залишити на 30 хвилин за кімнатної температури.
  3. Для приготування карамелі цукор висипати в сковороду, нагріти. Перемішати до повного розчинення, додати невелику дрібку солі, все масло. Додати чебрець.
  4. Буряк нарізати кружечками, викласти в карамель на дно дека, залити карамеллю.
  5. Зверху буряка в карамелі розкласти шар подрібненого домашнього сиру.
  6. Розкачати листкове тісто так, щоб воно покрило буряк. Помістити тісто зверху буряка, заправляючи краї вниз дека.
  7. Помістити блюдо в духовку і запікати 30 хвилин на температурі 180 градусів.
  8. За допомогою тарілки більшого діаметру перегорнути страву так, щоб вона опинилася на тарілці. Подавати тарт теплим, прикрасити подрібненою гілочкою чебрецю.