Буряковий тарт: рецепт від Ектора Хіменес-Браво

Все буде добре

Ектор Хіменес-Браво вміє здивувати! Кулінар розповість, як приготувати буряковий тарт – напевно, ви ще ніколи не куштували такого незвичайного пирога.

Необычный пирог из доступных ингредиентов – что может быть лучше?

Незвичайний пиріг з доступных інгредієнтів – що може бути краще?

Інгредієнти для тіста:

  • Вершкове масло – 150 г
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Борошно – 250 г
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Яйця – 2 шт.

Ігредієнти для начинки:

  • Відварений буряк – 4 шт.
  • Домашній сир – 300 г
  • Цукор – 100 г
  • Вершкове масло – 50 г
  • Чебрець – 4 гілочки
  • Сіль – ½ ч. л.
  • Мелений чорний перець – ½ ч. л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт вівчарського пирога з коренеплодами від Костянтина Грубича

Приготування:

  1. Змішати борошно, масло, сіль, цукор, яйця.
  2. Вимісити тісто до однорідності, залишити на 30 хвилин за кімнатної температури.
  3. Для приготування карамелі цукор висипати в сковороду, нагріти. Перемішати до повного розчинення, додати невелику дрібку солі, все масло. Додати чебрець.
  4. Буряк нарізати кружечками, викласти в карамель на дно дека, залити карамеллю.
  5. Зверху буряка в карамелі розкласти шар подрібненого домашнього сиру.
  6. Розкачати листкове тісто так, щоб воно покрило буряк. Помістити тісто зверху буряка, заправляючи краї вниз дека.
  7. Помістити блюдо в духовку і запікати 30 хвилин на температурі 180 градусів.
  8. За допомогою тарілки більшого діаметру перегорнути страву так, щоб вона опинилася на тарілці. Подавати тарт теплим, прикрасити подрібненою гілочкою чебрецю.
ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля