PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Імбирна пігулка-сендвіч з обліпихою від Ольги Мартиновської

Все буде добре

Навколо вас всі кашляють і чхають, і ви не знаєте, як уберегтися від вірусної інфекції? Це можна зробити за допомогою смачної і корисної пігулки – французького імбирного десерту – впевнена переможниця шоу «МастерШеф 3» Оля Мартиновська. Рецепт так необхідних взимку ласощів можете записати прямо зараз!

Інгредієнти:

  • Тертий свіжий імбир – 1 ч. л.
  • Обліпихове пюре – 100 г
  • Цукор – 100 г
  • Вода – ½ склянки
  • Масло – 5 г
  • Цукровий сироп – 50 г
  • Молоко – 150 мл
  • Желатин – 11 г
  • Борошно – 150 г
  • Цукор – 100 г
  • Горіхи – 50 г
  • Імбир – 1 ч. л.
  • Кориця – 1 ч. л.
  • Мелена гвоздика – ½ ч. Л.
  • Питна сода – ½ ч. Л.
  • Яйце – 2 шт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гарбузовий капучино від Ольги Мартиновської

Приготування:

З борошна, цукру, імбиру, спецій, соди, яєць і молока замісити рідке тісто на бісквіт. Пекти коржі протягом 40 хвилин за температури 150 градусів.

Обліпихове пюре покласти у каструлю, залити половиною склянки води і додати цукор. Довести до кипіння, додати желатин, вилити в контейнер і поставити в холодильник на пару годин.

Вирізати з бісквіта круглі коржики. Сформувати десерт, поклавши желе між коржами.

Масло, сироп і молоко розтопити в каструлі, уварити до загустіння. Горішки занурювати, наколів їх на шпажку, зубочистку або дерев’яний шампур.