Печиво «Кали» за 5 хвилин від Тетяни Литвинової

Все буде добре

Хочете порадувати рідних домашньою випічкою, але у вас на це немає часу і ви впевнені, що будь-який тісто довго готується і випікається? Кулінар Тетяна Литвинова стверджує, що вона може приготувати неймовірно красиве і смачне печиво всього за 5 хвилин! Тепер зможете і ви!

Складові:

  • Яйця – 3 шт.
  • Борошно – 1 ст.
  • Цукор – 1 ст.
  • Рафінована соняшникова олія – ​​3 ст. л.
  • Цукати – 200 г
  • Солодка соломка

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дитяче печиво: рецепт «Кольорові олівці»

Приготування:

  1. Розігріти духовку з деком до 200° С
  2. Збити яйця з цукром до світлої маси, поступово вводити борошно. За консистенцією тісто має бути, як густа сметана.
  3. Помістити тісто на змащене маслом деко у вигляді круглого печива. Зберігати відстань між печивом 3-4 см. Випікати протягом 3 хвилин.
  4. Порізати цукати соломкою, склеїти гарячі коржі у вигляді кали, встромити шматочок цуката і соломку всередину квітки.
  5. Відправити в духовку на 1 хвилину.

Смачного!