Вірменський плов від учасника «МастерШеф 4» Самвела Адамяна

Все буде добре

Впевнені, що вмієте готувати найкращий і найсмачніший плов? Фіналіст 4 сезону проекту «МастерШеф» Самвел Адамян стверджує, що ви ніколи не їли справжнього плову! Саме тому він вирішив допомогти всім і розкрити ексклюзивні секрети приготування традиційного плову, який часто подають на весіллях у Вірменії! Складові вас здивують!

Ігредієнти:

  • Довгий рис – 1 ст.
  • Нут (горіхи) – 1 ст.
  • Курячі тельбухи – 1 кг
  • Курага – 3 ст. л.
  • Гострий перець – 1 шт.
  • Топлене масло – 3 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Зерна граната
  • Перець – за смаком
  • Цукор – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Вода

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Готуємо оригінальний плов

Приготування:

На розтопленому маслі протушкувати рис. Тельбухи обсмажити з нутом, цибулею і зернами граната.

Протушкувати курагу з гострим перцем. Подрібнити в блендері. Додати топлене масло і цукор за смаком. Залити невеликою кількістю води.

Викласти рис і тельбухи окремо, полити підливою з кураги, посипати зернами граната. Традиційний вірменський плов готовий! Смачного!

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: ТОП-3 рецепти плова


ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля