Ситний польський бігос від Ігоря Місевича

Все буде добре

Хочете ситно нагодувати всю сім’ю, і щоб через півгодини ніхто знову не здійснював набіги на холодильник? Тоді дізнайтеся, як приготувати біґос! Ігор Місевич впевнений, що їм зможе наїстися навіть найголодніша людина.

Складові:

  • Яловичі ребра – 300 г
  • Свинячі ребра – 300 г
  • Мисливські ковбаски – 200 г
  • Капуста білокачанна – 300 г
  • Квашена капуста – 300 г
  • Лук – 3 шт.
  • Томатний сік – 1 ст.
  • Морква – 150 г
  • Кмин – ½ ч. Л.
  • Вино біле сухе -150 мл
  • Часник – 2 зубчики
  • Чорнослив – 6 шт.
  • Щіпка чорного перцю
  • Дрібка солі
  • Перець запашний – 4-5 шт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт домашнього балику від Ігоря Місевича

Приготування:

  1. Ребра і ковбасу нарізати невеликими шматочками, підсмажити кілька хвилин.
  2. У сковороді обсмажити цибулю і моркву. У каструлю покласти обсмажені ребра, додати обсмажені цибулю і моркву. Перемішати і тушкувати 30 хвилин на слабкому вогні.
  3. Томатний сік розвести вином і додати до м’яса, приправити коріандром і запашним перцем.
  4. Білокачанну капусту тонко нашаткувати і додати до м’яса разом з квашеною капустою. Додати нарізаний брусочками чорнослив і тушкувати ще 30 хвилин.