PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Фрікасе з курячих шлуночків для годуючих матусь

Все буде добре

Вітаміни А, В5, В2, В3, В9, С – це ще не повний список корисностей, які є в субпродуктах! Як приготувати курячі шлунки смачно, знає Женя Клопотенко. Фрікасе з курячих шлуночків за його рецептом – страва нежирна і без спецій, тому підійде і годуючим матерям.

В студии – шеф-редактор «Все буде добре» Галина Вербовская с дочерью Яриной

У студії – шеф-редактор «Все буде добре» Галина Вербовська з дочкою Яриною

Складові:

  • Очищені шлунки курячі – 500 г
  • Лавровий лист
  • Сіль перець
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Бульйон – 3 ст. л.
  • Вершки 20-22% – 100 мл
  • Заварений чай чорний – 100 мл
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.

Приготування:

  1. Очищені шлунки проварити до готовності з лавровим листом, перцем і сіллю.
  2. Цибулю нарізати і пасерувати на рослинній олії.
  3. Остиглі шлунки нарізати невеликими шматочками, додати до цибулі.
  4. Залити бульйоном і довести все до кипіння.
  5. Всипати борошно для загустіння і перемішати.
  6. Додати чорний чай, вершки і перемішати.
  7. Проварити 10 хвилин.