Зігріваючий суп з імбиром від Марини Шевченко

Все буде добре

Що можна взяти з собою на зимову прогулянку, щоб не замерзнути? Звичайно, імбирний суп у термосі! Він подарує тепло не тільки за рахунок температури, але і за рахунок великої кількості спецій. Неймовірно смачно! Суп з імбиром і апельсиновою цедрою – рецепт від Марини Шевченко, випускниці 3 сезону шоу «МастерШеф».

vlcsnap-2017-02-01-12h48m40s159

Складові:

  • Вода – 2 л
  • Яловичина – 500 г
  • Картопля – 3 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Корінь селери – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Перець чилі – за смаком
  • Рослинна олія – ​​2 ст. л.
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Дайкон – 0,5 шт.
  • Імбир свіжий – 10 г
  • Паличка кориці – 1 шт.
  • Сіль, розмарин, чебрець
  • Бадьян
  • Цедра апельсина

Приготування:

  1. Нарізати м’ясо, цибулю і протушкувати на пательні 30 хвилин.
  2. Додати селеру і ще протушкувати до повної готовності.
  3. Нарізати моркву, картоплю і чебрець і розмарин
  4. Додати у воду і довести до кипіння разом з обсмаженою м’ясом 20 хвилин.
  5. Додати у каструлю всю зелень і імбир.
  6. Нарізати дайкон дрібними слайсами і відправити в каструлю
  7. Обсмажити до золотавого кольору борошно і в кінці додати перець чилі.
  8. Проварити 30 хвилин, потім все збити в блендері.

Можна налити в термос і взяти з собою. Смачного!

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля