Дієтичний теплий салат з квасолі від Ігоря Обуховського

Все буде добре

А ви колись куштували салат, калорійність якого становить не більше 250 кілокалорій, але при цьому їм можна нагодувати всю сім’ю? А спортивний експерт Ігор Обуховський не тільки поласував цією стравою, а й дізнався секрет його приготування. Так що рецепт теплого салату з квасолі ви можете записати прямо зараз!

Складові:

  • Цибуля ялтинська – ½ шт.
  • Відварна біла квасоля – 100 г
  • Відварна червона квасоля – 100 г
  • Стручкова квасоля – 400 г
  • Оливкова олія – 3 ст. л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корисні бутерброди з квасолевим пюре

Приготування:

  1. Відварити білу і червону квасолю, злити рідину, перемішати.
  2. Зелену квасолю насипати в сито, відправити в сотейник і обдати окропом.
  3. Помідори бланшувати , занурити в киплячу воду на 15-20 секунд, щоб очистилася шкірка.
  4. Помідори нарізати смужками, скропити олією, запікати в розігрітій до 180° С духовці 12-15 хвилин.
  5. Перемішати квасолю з помідорами, посолити, поперчити додати заправку. Акуратно перемішати салат і подавати теплим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смачні та корисні зимові салати: 5 рецептів