PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Як приготувати соус каррі?

Все буде добре

Тетяна Литвинова пропонує доповнити м’ясні страви традиційним соусом, який не тільки популярний у ресторанах, але і зовсім нескладний у приготуванні. Соус каррі до нас потрапив з індійської кухні, він ідеально поєднується з м’ясом птиці і бараниною.

Інгредієнти: 2–3 столові ложки рослинної олії, 2 чайні ложки зерен гірчиці, 30 г сухої суміші каррі, 30 г імбиру, 2 цибулини, 1 столова ложка паприки, 3 помідори (бланшировані), 2 склянки води, 1 перець чилі, 200 мл кокосового молока, сіль за смаком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт десерту з сиру по-індійськи: расгулла

Приготування: У пательню влийте олію. Додайте цибулю і очищені помідори. Потім додайте зерна гірчиці. Залийте у каструлю 2 склянки води. Перець чилі очистіть від насіння, дрібно поріжте і покладіть в пательню. Влийте кокосове молоко, додайте подрібнений імбир. Всипте каррі і паприку. Тримайте 10 хвилин на середньому вогні. Посоліть за смаком.

Джерело: «Добрые советы»