Домашній снікерс: рецепт Вані Тамашева

Все буде добре

Учасник «МастерШеф Діти» Ваня Тамашев навчить готувати домашні горіхові батончики, нічим не гірші і навіть смачніші за магазинний «Снікерс».

vlcsnap-2017-02-06-13h40m47s239

Складові:

  • Арахіс – 100 г;
  • Цукор – 200 г;
  • Інвертний сироп – 50 г;
  • Сухе молоко – 2 ст. л .;
  • Вода – 1/3 склянки;
  • Яйце – 1 шт.
  • Варене згущене молоко – 1 банка;
  • Молочний шоколад – 100 г

vlcsnap-2017-02-06-13h08m35s135

Приготування:

  1. Цукор, інвертний сироп, воду, сухе молоко варити, помішуючи, на слабкому вогні 10-12 хвилин після закипання.
  2. Білки відокремити від жовтків і збити до появи піни. Влити теплий сироп.
  3. Перелити суміш у форму, застелену пергаментом, розрівняти, відправити до морозильної камери на годину.
  4. Варене згущене молоко довести до кипіння, варити ще 10 хвилин, постійно помішуючи. Додати арахіс. Перемішати.
  5. На застиглу нугу виложити горіхову суміш. Прибрати до морозильної камери на годину.
  6. Розрізати на тонкі смужки. Розтопити у мікрохвильовій печі шоколад. Наколоти кожен шматочок на зубочистку, занурити у гарячий шоколад. Дати стекти зайвій глазурі. Поставити батончики у холодильник на 3-5 годин.
ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити СТБ -
поставте 2 чесних галочки:

1.

2. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля