Гранатовий соус до яловичини від кулінара Ігоря Місевича

Все буде добре

Купуєте соус в магазині, щоб заощадити час і урізноманітнити смак улюбленого шашлику? Кулінар Ігор Місевич знає рецепт приголомшливого соусу, який додасть вашому м’ясу неповторно ніжний смак і незабутній аромат.

Інгредієнти:

  • Цибуля – 2 шт.
  • 2 очищенних граната
  • Червоне сухе вино – 250 г
  • Оливкова олія – 50 мл
  • Цукор – 3 ст. л.
  • Лимонний сік – 3 ст. л.
  • Часник – 1 шт.
  • Крохмаль – 1 ст. л.
  • Сіль
  • Червоний та чорний перець – ½ ч. л.
  • Мускатний горіх – ½ ч. л.
  • Лавровий лист

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати соус каррі?

Приготування:

Підсмажити дрібно нарізану цибулю, додати цукор, вино, гранатовий сік, лимонний сік, часник, сіль, лавровий лист, мускатний горіх, перець і крохмаль.

Помішуючи, довести до кипіння. Томити на слабкому вогні до повного загустіння.