Домашній баунті: рецепт Вови Мотричука

Все буде добре

На черзі найекзотичніший шоколадний батончик, з кокосом! Як приготувати цукерки баунти в домашніх умовах, розповів учасник «МастерШеф Діти» Вова Мотричук.

vlcsnap-2017-02-08-17h19m01s59

Складові:

  • Кокосова стружка – 100 г;
  • Вершки 20% – 100 мл;
  • Вершкове масло – 25 г;
  • Цукор – 2 ст. ложки;
  • Шоколад молочний – 100 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Домашній твікс – рецепт Данила Ківи

Приготування:

  1. Нагрійте вершки, додайте вершкове масло. Перемішайте.
  2. Додайте цукор, а коли він розчиниться, всипати кокосову стружку. Перемішайте.
  3. Масу викладіть на пергамент і приберіть в холодильник на годину.
  4. Застиглу масу дістаньте з холодильника
  5. Розріжте на рівні прямокутники. Надайте потрібні округлості.
  6. Розтопіть шоколад.
  7. Кокосові заготовки зануріть у шоколад.
  8. Дайте стекти зайвому шоколаду і відправте в холодильник до застигання.
ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити СТБ -
поставте 2 чесних галочки:

1.

2. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля