Домашній Мілкі Вей: рецепт Ніколь Ронки

Все буде добре

Учасниця «МастерШеф Діти» Ніколь Ронки розгадала рецепт «Мілки вей» в домашніх умовах і про все розповіла з глядачами «Все буде добре»!

vlcsnap-2017-02-10-02h23m46s52

Складові:

  • Цукор – 200 г;
  • Інвертний сироп (вода, цукор, лимонна кислота) – 80 мл;
  • Вода – 80 мл;
  • Молоко сухе – 2ст.л;
  • Яєчні білки – 1 шт.;
  • Сіль – на кінчику ножа;
  • Молочний шоколад – 100г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Домашній баунті: рецепт Вови Мотрічука

Приготування:

  1. Цукор, інвертний сироп, воду, сухе молоко варити на повільному вогні, помішуючи. Після закипання варити суміш 10 хвилин.
  2. Відокремити білки від жовтків. Збити білки до м’яких піків.
  3. Продовжуючи збивати білки, влити в них сироп. Збивати масу 15 хвилин. Змішати.
  4. Перекласти суфле в ємність, застелену пергаментом, розрівняти і накрити харчовою плівкою.
  5. Дістати суфле з форми. Порізати на рівні шматочки. Поставити у холодильник.
  6. Розтопити шоколад на водяній бані.
  7. Покласти суфле на вилку, опустити в глазур і поставити у холодильник до застигання.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Домашній мармелад за рецептом Ніколь Ронкі

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити СТБ -
поставте 2 чесних галочки:

1.

2. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля