Рецепт дієтичної ковбаси у склянці

Все буде добре

Дружина відомого хореографа Ліліана Яма принесла до студії«Все буде добре» рецепт дієтичної домашньої ковбаси, яку без шкоди для спортивної форми можна їсти будь-якому танцюристу хоч кожен день.

vlcsnap-2017-02-09-13h48m25s207

Складові:

  • Філе індички – 500 г
  • Молоко – 100 мл
  • Уварений сік буряка – 30 мл
  • Вершкове масло – 20 г
  • Мускатний горіх – ¼ ч. Л.
  • Паприка – ½ ч. Л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Перець – за смаком

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Домашня любительська ковбаса від Мікаеля Арояна

Приготування:

  1. Філе нарізати шматочками, подрібнити в блендері до стану однорідної маси.
  2. У чашу блендера додати молоко, сіль, перець, спеції, буряковий сік. Перебити до повітряного стану.
  3. Склянки змастити вершковим маслом.
  4. Викласти ковбасну масу на 4/5 об’єму склянки. Обмотати кожну склянку харчовою плівкою.
  5. Поставити склянки з ковбасою на решітку в каструлю, налити воду до половини висоти склянки. Довести до кипіння, варити на повільному вогні 35 хвилин.
  6. Витягти ковбасу зі склянки, поки вона ще тепла.

Також у склянці можна приготувати страву італійської кухні – дивіться рецепт «лінивої» лазаньї від Михайла Присяжнюка!

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити СТБ -
поставте 2 чесних галочки:

1.

2. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля