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
Рецепти смачних супів на кожен день: топ-5 | Все буде добре
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Рецепти смачних супів на кожен день: топ-5

Все буде добре

Суп – універсальна страва на кожен день, адже без нього не обходиться майже жоден обід! Ми підібрали для вас 5 рецептів смачних і простих супів, щоб ви могли урізноманітнити свій тижневий раціон.

Цибулевий суп (рецепт Сергія Калініна)

97244978_onion_main

Інгредієнти:

  • цибуля – 1 кг;
  • вершкове масло – 150 г;
  • пшеничне борошно вищого сорту – 60 г;
  • сухе біле вино – 250 мл;
  • вода – 2 л;
  • курячі шийки – 1 кг;
  • морква – 1 шт .;
  • сіль – 10 г;
  • цукор – 10 г;
  • сушена петрушка – 3 г;
  • сушений чебрець – 3 г;
  • лаврове листя – 4 шт .;
  • горошини запашного чорного перцю – 10 шт.;
  • французький багет – 1 шт .;
  • твердий сир – 100 г.

Читайте також: Сніданки: смачні і корисні рецепти на зиму

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте бульйон: запечіть курячі шийки, неочищені цибулю і моркву. Налийте в каструлю воду, покладіть запечені шийки, цибулю і моркву.
  2. Додайте сушену петрушку, чебрець, горошини чорного перцю і лаврове листя. Проваріть шийки з овочами протягом 1 години. Сито застеліть марлею і процідіть готовий бульйон.
  3. Розтопіть вершкове масло. Залиште його остигати. Розділіть застигле масло і молочний білок. Лук почистіть і наріжте тонкими півкільцями.
  4. У сковорідці розігрійте топлене масло, додайте цибулю і тушкуйте на маленькому вогні під закритою кришкою 20 хвилин. Потім зніміть кришку. Додайте цукор і карамелізуйте цибулю, постійно помішуючи, ще 15 хвилин. Додайте борошно і ретельно перемішайте.
  5. Готуйте, продовжуючи помішувати, ще 3 хвилини. Влийте вино і на сильному вогні прокип’ятіть цибулю з вином ще 3 хвилини.
  6. До бульйону додайте цибулю з вином. Варіть під кришкою 25 хвилин на повільному вогні.
  7. Натріть на крупній тертці сир. Багет наріжте шматочками. Підсушіть в духовці 15 хвилин при температурі 200 ° C до золотистої скоринки.
  8. Готовий суп розлийте по порційних горщиках. У кожен горщик поверх супу покладіть грінки, посипте тертим сиром і поставте в духовку, розігріту до 200 ° С, на 15 хвилин. Суп готовий!

Молочний суп

Інгредієнти:

  • молоко (3,2%) – 500 мл;
  • вершкове масло – 25 г;
  • цибуля – 1 шт .;
  • картопля – 300 г;
  • бекон – 150 г;
  • мускатний горіх – 3 г;
  • лавровий лист – 1 шт .;
  • сіль – 5 г;
  • чорний мелений перець – 3 м.

Спосіб приготування:

  1. Розтопіть в сотейнику вершкове масло. Додайте нарізану цибулю. Обсмажте 2 хвилини. Додайте нарізану дрібними кубиками картоплю, залийте окропом, покладіть сіль, перець, мускатний горіх і лавровий лист. Варіть протягом 20 хвилин.
  2. Налийте в сотейник з картоплею молоко. Дочекайтесь кипіння. Потім перетріть масу блендером в крем.
  3. Бекон наріжте соломкою. Викладіть його на лист з пергаментом. Запікайте в духовці при 170 ° C протягом 10 хвилин. Подавайте суп з беконом і сухариками.

Польський пивний суп

Beer Soup

Читайте також: Рецепти приготування млинців: ТОП-10

Інгредієнти:

  • пиво (світле) – 1 л;
  • хліб пшеничний – 120 г;
  • хліб житній – 200 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • вершкове масло – 60 г;
  • кмин – 9 г;
  • цукор – 4 г;
  • сіль – 5 г;
  • петрушка – 5 гілочок;
  • гвоздика – 3 бутона;
  • червоний мелений перець – 2 г;
  • часник – 2 зубчики;
  • масло – 20 мл.

Спосіб приготування:

  1. У каструлі на вершковому маслі обсмажте гвоздику, кмин і червоний мелений перець. Тільки спеції розкриють свій аромат – додайте світле пиво. Покришіть у каструлю пшеничний хліб. Доведіть до кипіння і процідіть масу через сито.
  2. З процідженої суміші відлийте півсклянки рідини і трохи остудіть її. Розітріть жовтки з цукром, змішайте з відлитою рідиною і, помішуючи, додайте до гарячого супу.
  3. На суміші вершкового і рослинного масла протягом хвилини обсмажте розчавлений часник, додайте кубики житнього хліба і смажте ще 2 хвилини. Готовий суп посоліть, розлийте по тарілках, посипте грінками і дрібно нарізаною петрушкою.

Часниковий суп (рецепт Самвела Адамяна і Сергія Калініна)

Інгредієнти:

  • часник – 10 зубчиків;
  • рослинна олія – ​​1 ст. л .;
  • вершкове масло – 1 ст. л .;
  • картопля (відварена заздалегідь) – 400 г;
  • корінь імбиру – 2 см свіжого або ½ ч. л. сухого;
  • цибуля – 2 шт.;
  • бульйон (курячий або овочевий) – 1 л;
  • вершки – 100 мл;
  • лимон – 1 шт.;
  • чебрець – 1 ч. л.;
  • червоний перець, сіль – за смаком;
  • зелень – для подачі.

Спосіб приготування:

  1. Часник запекти в духовці при температурі 180 ° С протягом 45 хвилин.
  2. Цибулю і спеції обсмажити на вершковому маслі.
  3. Додати печений часник, тримати на вогні ще декілька хвилин.
  4. Влити бульйон, накрити кришкою і довести до кипіння.
  5. Додати заздалегідь відварену картоплю. Перебити суп в блендері до стану пюре.
  6. Потім посолити і додати вершки. Знову довести суп до кипіння.
  7. Зняти з вогню. Коли суп трохи охолоне – додати лимонний сік.

Поживний гарбузовий суп від Ектора Хіменеса-Браво

ca38b27ef7e2d5b43e2937b84d754993_shutterstock_124903157-660x437

Інгредієнти:

  • гарбуз (порізаний шматочками) – 400 г;
  • квасоля консервована – 400 г;
  • помідори консервовані – 3 шт.;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.;
  • цибуля шалот – 100 г;
  • часник – 4 зубчики;
  • кмин – 3 ч. л.;
  • сіль – 1 ч. л.;
  • чорний перець мелений – 0,5 ч. л.;
  • рослинне масло – 50 мл;
  • бульйон курячий;
  • херес (український) – 0,5 чашки;
  • винний або яблучний оцет – 1 ст. л.;
  • шинка – 120 г;
  • гарбузове насіння – 50 г;
  • сметана – 50 г.

Спосіб приготування:

  1. Квасолю і помідори перемеліть в пюре.
  2. Ріпчасту цибулю, цибулю шалот і часник дрібно наріжте, обсмажте на олії зі спеціями. Додайте херес.
  3. Гарбуз перебейте в пюре, додайте в каструлю, залийте бульйоном. Додайте часник, кмин, варіть 25 хвилин, не накриваючи кришкою, постійно помішуючи.
  4. Наріжте тонкими скибочками шинку. Додайте в каструлю шинку, оцет, проваріть суп ще 5 хвилин і зніміть з вогню.
  5. Подавайте зі сметаною і обсмаженими гарбузовим насінням.