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
Чорно-біла паста з фісташковим соусом: рецепт Дмитра Горовенка | Все буде добре
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Чорно-біла паста з фісташковим соусом: рецепт Дмитра Горовенка

Все буде добре

Новому судді шоу «МастерШеф Діти» жереб визначив приготувати страву із виконанням п’яти вимог: за 30 хвилин, чорно-білу, з горіхами, з використанням штопора і щоб у результаті вийшла паста! Двостороння паста з фісташковим соусом – хутчіш записуйте рецепт від Дмитра Горовенка!

vlcsnap-2017-02-16-19h57m05s109

Інгредієнти:

Для пасти:

  • борошно пшеничне – 250 г;
  • борошно з твердих сортів пшениці – 400 г;
  • яйця – 4 шт .;
  • оливкова олія – 12 г;
  • масло вершкове – 50 г;
  • цукор, сіль, перець – за смаком

Для соусу:

  • фісташки сирі, несолоні – 50г;
  • чорнило каракатиці – 4 г (1 уп.)
  • вершки – 50 мл;
  • вино біле сухе – 100 мл

Для презентації:

  • Креветки тигрові – 10 шт .;
  • помідори черрі – 100г
  • рукола – 50 г
  • пармезан – 30 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Равіолі зі шпинатом: рецепт Олі Полякової

Приготування:

  1. 400 г борошна з твердих сортів пшениці і 250 г звичайного пшеничного борошна змішати з 2 яйцями, 2 жовтками, 12 г оливкової олії, 2 ст.л. холодної води, половиною ч.л. солі. Вимісити.

СЕКРЕТ: Сіль в тесті робить його міцніше.

  1. Розділіть тісто на дві частини. Одну частину замотайте плівкою. Для другої скористайтеся кухонним комбайном або міксером з насадкою гак. Влийте 4-грамовий пакетик чорнила. Вимішуйте до однорідного кольору.
  2. Біле тісто розкачати завтовшки 2 мм (можна використовувати спеціальну машинку). Розкачайте чорне тісто завтовшки 2 мм. Складіть 2 види тіста разом і знову розкачати.
  3. Наріжте (можна за допомогою спеціальної машини) на тонку локшину – тальятелле.
  4. Варіть протягом трьох хвилин. Воду солити не треба, бо сіль уже міститься у тісті.

СЕКРЕТ 2: Якщо ви нарізали занадто багато пасти, підсушіть і заморозьте.

  1. Подрібніть фісташки у пасту.
  2. У сотейнику розтопіть вершкове масло, додайте фісташкову масу, вершки, сіль і цукор за смаком. Умлівайте до готовності. За 5 хвилин до готовності влийте біле сухе вино.
  3. Креветки очистіть, замаринуйте в оливковій олії з додаванням солі і перцю. Підсмажте до готовності.
  4. Подавати пасту з соусом, креветками, руколою і помідорами чері.