Кукурудзяні млинці з сирною начинкою за рецептом мами Наталії Холоденко

Все буде добре

Триває Масниця 2017 і конкурс на кращого зятя від «Все буде добре»! Сьогодні гостями студії стали мама та чоловік психолога і телеведучої Наталії Холоденко. У меню цього разу кукурудзяні млинці з ситною сирною начинкою.

Читайте також: рецепт приготування млинців – топ-10

Складові:

  • Борошно кукурудзяне – 1 стакан;
  • Ряжанка – 1 склянка;
  • Сода – щіпка;
  • Сіль – ½ ч. л.;
  • Цукор – 1 ч. л.;
  • Молоко – 1 стакан;
  • Олія кукурудзяна – 2-3 ст. л.
  • Яйце – 2 шт.

Начинка: 1 яйце, 2 зубчики часнику, 300 г кисломолочного сиру, пучок кропу, сіль, перець, рослинна олія – ​​3 ст. л, сир – 100 г

vlcsnap-2017-02-21-14h04m54s58

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Картопляні млинці з припіком з грибів за рецептом мами Марини Шевченко

Приготування:

Для тіста:

  1. Змішати борошно, ряжанку, цукор, сіль. Ретельно перемішати.
  2. Молоко нагріти. Яйця трохи збити, тонкою цівкою влити гаряче молоко, продовжуючи збивати.
  3. У тісто додати соду. Потім влити яєчно-молочну суміш, масло і перемішати.

Для начинки: дрібно нарізати кріп і часник. Яйце збити. У сир додати яйце, часник, кріп, сіль, перець за смаком. Перемішати, щоб вийшла кремоподібна начинка.

Пекти млинці звичайним способом до золотистого кольору.

Секрет: Щоб начинка лягала рівно, загортати її в ще теплі млинці. Млинці викласти в форму, полити олією з часником, посипати тертим сиром. Запікати 10 хвилин за температури 180 градусів.