Домашній хліб на яблучному повидлі – рецепт Ігоря Місевича

Все буде добре

Домашній хліб за рецептом з інтернету виходить зверху з твердою скоринкою, а всередині гливким? Дивимося «Все буде добре» і печемо хліб у духовці правильно завдяки секретам майстерності, якими поділився досвідчений кулінар Ігор Місевич. Спробуйте приготувати незвичайний домашній хліб на яблучному повидлі.

vlcsnap-2017-02-22-13h28m32s11

Домашній хліб на яблучному повидлі – на передньому плані

Складові:

  • Борошно – 1 скл.;
  • Розпушувач – 1 ч. л.;
  • Мелена кориця -1 ч. л.;
  • Сіль – 1/2 ч. л.;
  • Подрібнений мускатний горіх – 1/8 ч. л.
  • Яйця – 3 шт.;
  • Цукор – півсклянки;
  • Яблучне повидло – півсклянки;
  • Оливкова олія – 2 ст. л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хліб з коренеплодами від Самвела Адамяна

Приготування:

  1. Змішати яйця, цукор, яблучне повидло, мускатний горіх і олію.
  2. З’єднати борошно, розпушувач і сіль.
  3. Додати яєчну суміш до борошняної суміші. Вливати рідкі інгредієнти поступово, щоб регулювати щільність тіста. Замісити м’яке тісто. Викласти в форму.
  4. Випікати хліб 25 хвилин на 180 градусах. Вимкнути духовку на 10 хвилин. Потім продовжити випікати ще 15 хвилин на 220 градусах.