PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Грузинський молочний суп від Коби Кравеїшвілі

Все буде добре

Навіть Яна Пасинкова, екстрасенс, не уявляє, як зварити смачний молочний суп, щоб він не сприймався як каша. А грузинський кулінар Коба Кравеішвілі поділився рецептом!

Складові:

  • Молоко – 300 мл
  • Вода – 200 мл
  • Рис (басматі) – 50 г
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Масло вершкове – 50 г
  • Олія рослинна
  • Часник – 2-3 зуб.
  • М’ята – пучок
  • Кріп – пучок
  • Яєчні жовтки – 3 шт.
  • Сіль, цукор

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-3 грузинських страв

Приготування супу:

  1. Рис проварити у воді 10 хвилин. Воду після варіння не зливати.
  2. Цибулю дрібно нарізати і пасерувати на рослинній олії. Як тільки він підзолотиться, додати вершкового масла.
  3. У молоко додати цукор, сіль і яєчні жовтки, все збити.
  4. Коли рис буде готовий, додати в каструлю молочно-жовткову суміш, м’яту і залишити на вогні до закипання.
  5. Натерти тарілку часником, влити туди суп і прикрасити його кропом.