Торт, дозволений дієтологом Світланою Фус!

Все буде добре

Вічна жіноча проблема – як їсти солодке, і при цьому не гладшати – цілком вирішувана. Наш експерт розповіла, як приготувати неймовірно смачний торт, який навіть вечорами дозволяє собі найсуворіший дієтолог країни – Світлана Фус

Складові:

  • Вівсяні пластівці – 300 г
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Яйця – 3 шт.
  • Банан – 2 шт.
  • Олія – 4 ст. л.
  • Цукор – 30 г
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Ванільний цукор – 1 пакетик
  • Апельсини – 3 шт. (2 в начинку, 1 для прикраси)
  • Сир нежирний – 400 г
  • Сметана 10% – 160 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієтичний торт Шварцвальд: рецепт Вови Мотричука

Приготування:

  1. Яйця збийте з ванільним цукром до білого кольору. Банан розімніть вилкою. Додайте до збитих яєць банан і рослинне масло. Змішайте сухі інгредієнти і додайте в тісто. Випікайте при температурі 180 градусів протягом 25 хвилин. Дістаньте з духовки, остудіть, розріжте на 2 коржі.
  2. Для крему перебейте в блендері сир, сметану, цукор і ванільний цукор. Нанесіть сирний крем на 1 корж, накрийте другим. Помастіть торт кремом зверху і з боків. Прикрасьте зверху апельсином.

Смачного!

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля