Шоколадно-вишневий десерт з вершками за 15 хвилин від Тимура Мазура

Все буде добре

Атлет Тимур Мазур показав Наді і глядачам «Все буде добре», як приготувати десерт за 15 хвилин! Шоколад, вишня, вершки – з рецептом впорається навіть той, хто ніколи не готував солодощів!

vlcsnap-2017-03-10-17h32m10s81

Складові:

  • Чорний шоколад – 100 г
  • Вершкове масло – 50 г
  • Йогурт (без домішок) – 200 мл.
  • Цукор – 30 г
  • Борошно – 40 г
  • Какао-порошок – 10 г
  • Яйце (білки) – 3 шт.
  • Вишня без кісточок (заморожена або в сиропі) – 20 шт.
  • Збиті вершки – 100 мл
  • Желатин (замочений) – 15 г
  • Цукрова пудра – 100 г
  • Ванілін – 0,5 г

Приготування:

  1. Вишню викласти в друшляк, щоб стекла зайва рідина, але не давити.
  2. Збити міксером йогурт, цукрову пудру і ванілін до однорідної консистенції. Додати набряклий желатин, знову перемішати.
  3. Перекласти масу в кондитерський мішок і відправити в холодильник на 30 хвилин.
  4. Розтопити шоколад разом з вершковим маслом на водяній бані.
  5. В окремій мисці змішати всі сухі інгредієнти – цукор, борошно і какао.
  6. За допомогою міксера змішати розтоплений шоколад з маслом і раніше збитими білками Коли маса стане однорідною, додати сухі інгредієнти і ще перемішати.
  7. Деко вистелити пергаментом. Рівномірно розподілити рідке тісто. Відправити в духовку при температурі 180 ° C на 8 хвилин.
  8. Готову основу нарізати кубиками 1 на 1 см.
  9. Сформувати десерт: на основу викласти шар вишні, залити кремом. Повторити.
  10. Посипати какао. Прикрасити вишнею.
ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля