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
Пісні супи – смачні та прості рецепти | Все буде добре
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Пісні супи – рецепти на кожен день

Все буде добре

У Великий піст віряни не вживають в їжу продукти тваринного походження. Але це не привід переходити на салатики і варену картоплю. Адже картоплю можна зварити з чимось ще! Пропонуємо смачні пісні супи: рецепти з фото, щоб було зрозуміліше, що має вийти у результаті!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісні десерти: топ-5 рецептів

Гороховий суп

Густий суп з гороху і картоплі буде ситним навіть без додавання копченостей, що властиве, наприклад, гуцульській кухні.

Складові:

  • картопля – 2-3 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • горох – півсклянки;
  • вода – 3 склянки;
  • рослинна олія – за смаком;
  • петрушка – за смаком;
  • сіль, перець – за смаком;

Приготування:

  1. Горох залити водою і залишити на ніч (до 12 годин).
  2. Набряклий горох відварювати протягом півтори години (якщо цілий) і 45 хвилин (якщо крупа подроблена на половинки).
  3. Додати до гороху дрібно нарізану картоплю.
  4. Лук досить дрібно нарізати. Натерти моркву на крупній тертці. Обсмажити на сковороді з рослинним маслом.
  5. Обсмажені овочі додати в суп, посолити, поперчити і варити до м’якості картоплі. Посипати зеленню.

Пісний борщ з додаванням чорносливу

Якщо ви шукаєте пісні супи на кожен день, ви не можете залишити без уваги варіанти борщів без м’яса. Чорнослив у даному рецепті надає пікантну нотку і значно покращує дещо збіднілий без м’яса смак.

borsch_chernosliv

Складові:

  • капуста – 200 г;
  • запечений буряк – 200 г;
  • чорнослив – 200 г;
  • морква – 50 г;
  • томатна паста – 2 ст. л.;
  • ріпчаста цибуля – 100 г;
  • картопля – 300 г;
  • рослинна олія – 30 г;
  • волоські горіхи – 1 ст. л.;
  • сіль, перець – за смаком

Приготування:

  1. Картоплю очистити, нарізати соломкою. Залити окропом і відварити до готовності.
  2. Буряк, моркву очистити, пошинкувати. Цибулю нарізати дрібно. Пасерувати на рослинній олії протягом двох хвилин, влити томатну пасту, продовжити ще дві хвилини.
  3. Додати пасеровані овочі і нашинковану капусту до картоплі, посолити, довести до кипіння і варити ще 5-10 хвилин.
  4. Чорнослив відварити окремо і додати в кожну порцію при подачі кілька слив разом з відваром. Прикрасити дрібно порізаної зеленьё і товченими волоськими горіхами.

Часниково-томатний суп

Дуже цікавим і апетитним нам здається пряний пісний суп з часнику і томатів. Спеції – це дійсно вихід перетворити прості пісні супи на шедеври кулінарії.

tomato-soup-recipe

Складові:

  • часник – 1 голівка;
  • помідори (великі) – 2 шт .;
  • оливкова олія – ​​2 ст. л.;
  • паприка сушена – 1 ч. л.;
  • коріандр (цілий) – 2 ч. л .;
  • сушений чебрець – ½ ч. л.;
  • овочевий бульйон або вода – 2 скл.;
  • цибуля ріпчаста – 1 маленька голівка;
  • сіль, перець – за смаком

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Часниковий суп для імунітету від кулінарних експертів

Приготування:

  1. Розігріти духовку до 200° C.
  2. Розрізати неочищену голівку часнику навпіл поперек зубчиків. Розрізати на дві частини помідори.
  3. Викласти помідори і часник на деко, скропити оливковою олією. Запікати до м’якості часнику (приблизно півгодини).
  4. Очистити цибулю від шкірки, дрібно нарізати і підсмажити в каструлі на оливковій олії протягом двох хвилин.
  5. Печений часник вичавити зі шкірки у каструлю з підсмаженою цибулею, додати помідори.
  6. Залити в каструлю гарячий овочевий бульйон або воду і поставити на вогонь. Довести до кипіння на великому вогні, потім зменшити до середнього.
  7. Додати коріандр, паприку, чебрець, сіль і перець. Довести до кипіння, кип’ятити три хвилини. Вимкнути.
  8. Трохи остиглий суп перетворити на пюре блендером. Для презентації можна прикрасити зеленню.

Смачного! Все буде добре!