Оладки з яблуками і морквою: рецепт від Наталії Левензон

Все буде добре

Щоранку ваша дитина демонструє свій «виборчий» смак і відмовляється їсти корисний сніданок?! Яку корисну і ситну страву приготувати з ранку, щоб діти їли її із задоволенням, знає фіналістка проекту «МастерШеф 5» – Наталія Левензон. Напрочуд смачні і корисні оладки з яблуками і морквою стануть улюбленим сніданком ваших рідних!

Читайте також: смачні пісні десерти – топ-5 рецептів

Інгредієнти для приготування оладок з яблуками і морквою:

  • Морква – 8-10 шт.;
  • Яблука – 4 шт.;
  • Кукурудзяна крупа (дрібного помелу) – 6 ст. л.;
  • Масло вершкове – 4 ст. л.;
  • Яйця – 2 шт.;
  • Цукровий пісок – 4 ст. л.;
  • Молоко (не жирне) – 1 скл.

Приготування оладок з яблуками і морквою:

  1. Яблука промити, очистити від шкірки, видалити серцевину і натерти на тертку.
  2. Очищену моркву натерти на крупній тертці.
  3. Молоко в сотейнику довести до гарячого стану, додати вершкове масло, моркву і тушкувати до її розм’якшення 7-10 хвилин.
  4. Додати в сотейник з морквяною масою натерті яблука, кукурудзяну крупу, сіль і цукор. Тушкувати ще 5 хвилин, помішуючи.
  5. Яйця додати в охолоджену морквяно-яблучну масу, перемішати.
  6. Сформувати оладки, панірувати у кукурудзяній крупі.
  7. Запікати в духовці протягом 15 хвилин.
  8. Подавати оладки з джемом або сметаною.
ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля