PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Апельсинове печиво без яєць від Тетяни Литвинової

Все буде добре

Під час посту ви завжди нервові і роздратовані? Можливо, вам просто хочеться солоденького! Кулінар Тетяна Литвинова знає, як приготувати дуже смачне апельсинове печиво, яке було б корисним. І без додавання яєць!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оладки – рецепт з яблуками і морквою

Інгредієнти для апельсинового печива:

  • Апельсини – 2 шт.;
  • Цедра – 1 ст. л.;
  • Фініки – 100 г;
  • Подрібнені горіхи – 3/4 скл.;
  • Борошно – 2 скл.;
  • Цукор – 1 скл.;
  • Крохмаль – 2 ст. л.;
  • Рослинна олія – ​​3 ст. л.;
  • Розпушувач – 1 ч. л.;
  • Сода – 1/2 ч. л.;
  • Сіль – 1/4 ч. л.;
  • Чорний шоколад – 100 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смачні пісні десерти – топ-5 рецептів

Приготування апельсинового печива:

  1. Апельсин залити окропом на 5 хвилин і зняти цедру. Очистити апельсини. Фініки і горіхи подрібнити. Половину борошна з’єднати з розпушувачем, додати соду і крохмаль.
  2. Апельсини змішати з рослинною олією, сіллю. Подрібнити. До апельсинової каші додати борошно, фініки, горіхи і апельсинову цедру. Перемішати. Сформувати печиво.
  3. Випікати апельсинове печиво 15-20 хвилин при температурі 180⁰. При подачі полити розтопленим шоколадом.