Апельсиновий пісний торт від Тані Литвинової

Все буде добре

Апельсиновий пісний торт від Тетяни Литвинової – це той рецепт, який допоможе вам з гідністю і без страждань поститися і далі. А також такий пісний торт відмінно підійде і для тих, хто завжди стежить за своїм харчуванням і фігурою. Адже Тетяна Литвинова стверджує, що цей апельсиновий торт можна приготувати без яйця, молока і вершкового масла!

Читайте також: апельсинове печиво – рецепт від Тетяни Литвинової

Інгредієнти для апельсинового пісного торта:

  • Банан – 1,5 шт.
  • Цукор – 0,5 скл.
  • Апельсиновий сік (фреш) – 370 мл
  • Рослинна олія – ​​3 ст. л.
  • Борошно – 3 ст.
  • Сіль – ¾ ч. л.
  • Розпушувач – 2 ч. л.
  • Сода – 2 ч. л.
  • Мигдаль – 1 скл.
  • Цедра – 2 апельсинів

Інгредієнти для начинки:

  • Банан – 3 шт.
  • Апельсин – 4 шт.
  • Курага – 15 шт.
  • Желатин – 3 ч. л.
  • Ківі – 3 шт.
  • Желатин –1 ч. л.

Приготування апельсинового пісного торта:

  1. Змішати в блендері банани, цукор, влити апельсиновий фреш і всипати борошно, змішане з сіллю, содою і розпушувачем.
  2. Додати подрібнені горіхи і апельсинову цедру. Випікати в духовці, нагрітій до 180 градусів протягом 30-40 хвилин.
  3. Для желе подрібнити в блендері апельсини, банан і курагу. Нагріти набряклий в пів стакану води желатин і влити в апельсиново-бананове пюре.
  4. Корж остудити і розрізати на дві частини. Кожну з них залити желе. Поставити в холодильник. Як тільки желе почне схоплюватися, з’єднати коржі і прикрасити їх ківі. Зверху залити апельсиновий пісний торт розчиненим желатином.
ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля