Дієтичне куряче суфле від тренера В’ячеслава Узелкова

Все буде добре

Куряче суфле – це повітряна і дуже смачна страва. Подружжя В’ячеслав і Марина Узелкови поділилися рецептом фірмового курячого суфле, завдяки якому можна нагодувати всіх членів сім’ї ніжною м’ясною стравою. Спробуйте і ви суперситну смакоту!

Читайте також: суп Езогелін – рецепт приготування

Інгредієнти для курячого суфле:

  • яйце – 2 шт.;
  • курячі грудки – 2 шт.;
  • фісташки – 1 ст. л.;
  • кабачки – 2 шт.;
  • брокколі – 150 г ;
  • молоко – 1 скл.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • рослинна олія – 3 ст. л.;
  • пучок зелені;
  • сіль, перець – за смаком

Приготування дієтичного курячого суфле покроково:

  1. Білок відокремити від жовтка і поставити в холодильник. Очищені і порізані брокколі, кабачки і цибулю разом з порізаним відварним філе курки подрібнити в блендері до однорідної маси.
  2. Додати молоко, сіль, спеції, подрібнені фісташки, жовток і рослинне масло, знову перемішати отриману масу.
  3. Збити охолоджений білок з дрібкою солі до утворення піків, ввести суміш в тісто, перемішати.
  4. Викласти куряче тісто в формочки для кексів і випікати в духовці 20 хвилин за температури 180 градусів. Подавати дієтичне куряче суфле, прикрасивши зеленню і фісташками.
    Читайте також: апельсиновий пісний торт від Тетяни Литвинової