Томатне печиво від Олени Панкевич

Все буде добре

Ви вважаєте, щоб спекти смачне томатне печив,о вам знадобиться нереальна кількість інгредієнтів (мало не пилок єдинорога)? Олена Панкевич готова довести протилежне! Її рецепт унікальний тим, що містить мінімум інгредієнтів, калорій і вимагає мінімум часу – але це не робить його менш смачним!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Апельсинове печиво – рецепт від Тетяни Литвинової

Інгредієнти для томатного печива:

  • Домашній томатний сік – 1 скл.
  • Рослинна олія – ​​50 г
  • Цукор – 50 г
  • Сода – 1 ч. л.
  • Сіль – щіпка
  • Борошно – 2 скл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Апельсиновий пісний торт від Тані Литвинової

Приготування пісного томатного печива:

  1. Змішати томат і цукор, розмішати, щоб цукор добре розчинився. Бажано використовувати домашній томат.
  2. Додати рослинну олію, соду (соду не гасити).
  3. Потроху додавати борошно, замісити тісто.
  4. Руками сформувати кульки, злегка розкачати качалкою.
  5. Випікати за температури 180° С протягом 10 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смачна страва з судака – рецепт Євангеліни Філіпенко

Смачного!