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
Фаршировані яйця: оригінальний рецепт Тимура Мазура | Все буде добре
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Фаршировані яйця: рецепт з кількою і буряковим мусом від Тимура Мазура

Все буде добре

Фітнес-тренер Тимур Мазур показав у студії «Все буде добре», як приготувати фаршировані яйця, якими він дивував своїх друзів ще у студентські роки. Пропонуємо вам два оригінальних рецепти.

Фаршировані яйця з буряковим мусом

vlcsnap-2017-03-22-17h21m04s125

Складові:

  • Варені яйця – 3 шт.
  • Шпинат – пучок
  • Зелень – пучок
  • Свёкла- 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Домашній майонез – 1 ст. л.
  • Олія – 1 ст. л.
  • Ікра минтаю – 2 ст. л.
  • Сіль, перець – за смаком

Приготування:

  1. Яйця зварити круто, очистити. Розрізати вздовж. Жовток видалити.
  2. Дрібно нарізати шпинат і зелень і проварити в невеликій кількості води майже до кипіння. У гарячий сік опустити білки яєць і залишити там на півгодини. Вони забарвляться в блідо-салатовий колір.
  3. Цибулину нарізати і обсмажити на олії до золотистого кольору
  4. З’єднати відварну очищену буряк, жовтки від яєць, обсмажену цибулю, домашній майонез. Перебити до однорідної консистенції.
  5. Додати ікру минтая, перемішати. Додати сіль, перець за смаком.
  6. Пофарбовані білки яєць дістати з шпинатового соку і обсушити серветкою.
  7. Мус викласти в кондитерський мішок і наповнити половинки яєць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати яйця оригінально?

 

Фаршировані яйця з канапе з кільки

vlcsnap-2017-03-22-17h21m10s191

Складові:

  • Варені яйця – 3 шт.;
  • Кілька – 6 шт.;
  • Болгарський перець – 1 шт.;
  • Гірчиця зерниста – 2 ч. л.;
  • Кріп – пучок;
  • Домашній майонез – 1 ст. л .;
  • Сіль, перець – за смаком

Приготування:

  1. З’єднати курячі жовтки, майонез, зернисту гірчицю. Перемішати до однорідності, додати сіль, перець.
  2. Сформувати з начинки кульки і заповнити внутрішню частину білка.
  3. Гілочки кропу добре промити і обсушити. На краєчок кільки, з будь-якого боку, покласти кілька смужок болгарського перцю і гілочку кропу. Загорнути в рулет. Скріпити шпажкою.
  4. Приєднати шпажку з рулетом до фаршированого яйця. Смачні фаршировані яйця готові.