PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Бананове печиво без яєць, масла і цукру від Вікторії Резник

Все буде добре

Триває Великий піст, а ви досі не знаєте, як себе побалувати солоденьким? Приготуйте неймовірне бананове печиво з кокосовою стружкою! Корисний десерт без яєць, цукру і масла припаде до смаку вам і вашим близьким!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісні десерти: топ-5 рецептів

Інгредієнти для бананового печива:

  • Кокосова стружка – 50 г;
  • Борошно – 220 г;
  • Розпушувач – 1 ч. л.;
  • Рослинна олія – ​​30 г;
  • Кунжут – 50 г;
  • Банани – 2 шт.;
  • Коньяк – 1 ч. л.;
  • Кориця (мелена) – 1/3 ч. л.;
  • Кардамон (мелений) – 1/3 ч.л.;
  • Аніс (мелений) – 1/3 ч.л.;
  • Вода – 30 мл

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Томатне печиво від Олени Панкевич

Приготування бананового печива:

  1. Банани розім’яти виделкою, змішати з водою, олією і коньяком до однорідності.
  2. Змішати борошно, розпушувач, кокосову стружку і спеції.
  3. Змішати сухі інгредієнти з банановою сумішшю, замісити тісто.
  4. Розділити тісто на частини, сформувати печиво, присипати кунжутом.
  5. Випікати 20 хвилин за температури 180° С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієтичні сирники: рецепт Аніти Луценко

Смачного!