Вечеря Яни Пасинкової: куряча грудка на овочевій подушці

Все буде добре

На численні прохання глядачів Надя поїхала в гості до однієї зі своїх зіркових подруг, щоб дізнатися рецепт її стрункості. Отже, чим вечеряти, щоб не погладшати, розповість екстрасенс Яна Пасинкова.

Победительница 15 сезона «Битвы экстрасенсов» Яна Пасынкова

Переможниця 15 сезону «Битви екстрасенсів» Яна Пасинкова

Складові:

  • курячі грудки – 3 шт.;
  • суміш заморожених овочів зі стручкової квасолею – 500 г;
  • курячий бульйон – 4 ст. л.;
  • соєвий соус – 150 мл
  • яблучний сік – 150 мл
  • суха гірчиця в зернах – 10 г
  • кориця – 10 г;
  • розмарин, чебрець, сіль, перець – до смаку

Приготування:

  1. Замаринувати курячі грудки (половинки). Для цього грудки промити, зробити невеликі поперечні надрізи.
  2. Додати мелену гірчицю в зернах, сушений розмарин, чебрець, 1 ч. л. кориці. Перетерти в ступці.
  3. Натерти цією сумішшю курячу грудку, покласти стручкову квасолю і моркву в надрізи, залити соєвим соусом і яблучним соком і залишити маринуватися на 10-15 хвилин.
  4. У пакет (рукав) для запікання викласти начинені курячі грудки, суміш заморожених овочів, гілочки чебрецю і розмарину і залити всередину трохи курячого бульйону. Пакет герметично зав’язати.
  5. Поставити запікатися в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.
  6. Овочі викласти на тарілку, зверху викласти курячу грудку. Додати гілочки свіжого чебрецю для прикраси і краплі соєвого соусу.