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
Скумбрия а-ля су вид с пюре из брокколи и морковью: рецепт Татьяны Литвиновой | Все буде добре
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Вечеря Тетяни Литвинової: скумбрія а-ля су від з пюре з брокколі та морквою

Все буде добре

В рамках розвідувальної операції, що ж їдять зірки «Все буде добре» після шостої години вечора, щоб залишатися стрункими, Надія Матвєєва приїхала в гості до судді проекту «МастерШеф» Тетяні Литвинової. Як справжній кулінарний експерт, Таня здивувала подругу вишуканим рецептом: скумбрія а-ля су від з пюре з брокколі та морквою.

vlcsnap-2017-03-30-17h36m26s24

Складові:

  • Скумбрія – 2 шт. (поділяємо навпіл і робимо філе)
  • Морква (довга солодка «каратора») – 3 шт.
  • Цукор (тростинний) – 60 г
  • Вершкове масло – 20 г
  • Оливкова олія – 20 г
  • Часник – 2 зубчики
  • Сіль за смаком

ТАКОЖ ЗА ТЕМОЮ: Вечеря Наталії Левензон: кускус з гарбузом і овочами в тажині

Для маринаду:

  • Апельсин – 2 шт.
  • Гірчиця – 2 ст. л.
  • Гіркий стручковий перець – 1 шт.
  • Суміш «прованські трави»: розмарин, базилік, чебрець, шавлія, м’ята перцева, чебрець, орегано, майоран.

Для пюре з брокколі:

  • Брокколі – 500 г
  • Лимон – ½ шт
  • Базилік – 1 гілочка
  • Соус песто – 5 ст. л.

ТАКОЖ ЗА ТЕМОЮ: Вечеря Яни Пасинкової: куряча грудка на овочевій подушці

Приготування:

  1. Скумбрію помити, розрізати на 4 половинки, перетворити на філе
  2. Приготувати маринад: апельсин обдати окропом; цедру апельсина потерти на дрібній тертці, додати сік 1 апельсина, 1 ст л гірчиці і суміш «прованські трави»: розмарин, базилік, чебрець, шавлія, м’ята перцева, чебрець, орегано, майоран.
  3. Закласти філе риби в судочок і маринувати цією сумішшю 15 хвилин.
  4. Робимо скумбрію а-ля су вид: приготуємо 2 каструлі киплячої води на 3-4 літра.
  5. Філе риби скрутимо в спіральки і закладемо в маленькі харчові мішки (корнети).
  6. Мішок попередньо змащуємо оливковою олією, спресовуєморибу і обв’язуємо ниткою.
  7. Кладемо корнетики з рибою в киплячу воду, потім вимикаємо плиту, накриваємо кришкою і тримаємо 15 хвилин в цій воді (її температура опускається до 68-70 градусів).
  8. Приготуємо пюре з брокколі: 500 г брокколі розібрати на суцвіття, відварити брокколі: в киплячу солону воду кинути суцвіття, довести до кипіння, кинути в воду 1 ч солі і 1 ст л цукру. Готовність перевірити зубочисткою. Як тільки протикається – відразу ж вийняти з води, відкинути на сито і поставити на лід або під холодну воду.
  9. Після цього готову брокколі потримаємо над парою, щоб розігріти і пюріруем все в блендері: додамо оливкова олія, сік ½ лимона, дрібно рубаний базилік, дрібку солі. – Порада: на 1 головку брокколі додайте 5 ст. ложок соусу песто. Зберегти для подачі теплим.
  10. Готуємо карамелізовану моркву. Миту і чищену моркву розрізаємо навпіл разом з хвостиком. На сковороді підігріваємо на маленькому вогні оливкову олію і вершкове масло + чебрець і рубаний часник. Розрізом кладемо на сковороду з маслом моркву, прогріваємо її 2-3 хвилини і потім посипаємо її зверху тростинним цукром (½ ст ложки на одну половинку моркви). Цукор плавиться – і морква карамелізується.
  11. На підігріті тарілки викладіть подушкою пюре з брокколі, зверху поставте рибу, викладіть поруч паличку моркви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вишуканий Магура тартар з річкового коропа – рецепт Йошихиро Фудзівара