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
Рецепт піци без духовки від Василя Смольного | Все буде добре
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Рецепт піци без випікання в духовці від Василя Смольного

Все буде добре

Ви вважали, що спортсмени увесь час сидять на дієті? А ось і ні! Автор «Шаленої сушки» в Україні Василь Смольний показав зі своїм сином Захаром рецепт піци без духовки, який значно економить ваш час на приготування сімейної вечері!

vlcsnap-2017-03-31-18h34m46s68

Складові:

Для соусу:

  • томатний сік – 1 скл.;
  • в’ялені помідори – 10 шт.;
  • зубчики часнику очищені – 5 шт.;
  • оливкова олія – ​​4 ст. л.;
  • цукор – 1 ст. л.
  • базилік свіжий – гілочк;
  • чебрець сухий – щіпка

Для тіста:

  • яйця – 2 шт.
  • сметана – 6-7 ст. л.
  • борошно – 8 ст. л.
  • сіль
  • розпушувач
  • соняшникова олія – ​​1 ст. л. (для змащування пательні під тісто)

Для начинки:

  • червона цибулина – ½ шт.
  • оливки без кісточок – банка
  • куряча грудка відварна – 2 шт.
  • сир голландський – 350 г
  • кукурудза – маленька банка
  • ананаси кубиками – маленька банка
  • базилік – дві-три гілочки

Приготування:

Готуємо соус:

  1. Часник сильно подрібнити за допомогою ножа.
  2. Дуже швидко обсмажити часник в оливковій олії на сковороді.
  3. Подрібнити в’ялені помідори і додати до часнику. Додати чебрецю щіпку, базилік. Трохи потомити. Потім додати сік.
  4. Посолити і поперчити. Томити на повільному вогні, поступово випаровуючи рідину. Коли соус стане густим, додати цукор.

Готуємо тісто:

  1. У миску вбиваємо 2 яйця, додаємо сметану, збиваємо вінчиком. Солимо.
  2. Поступово вводимо борошно і ретельно перемішуємо.
  3. Рідке, схоже на сметану за консистенцією тісто, виливаємо в пательню, змащену олією. Смажимо, як оладку.

Викладаємо начинку:

Ви можете розташувати начинку, як вам завгодно, але наводимо схему, як це робив Василь Смольний, щоб догодити смакам всіх присутніх на трапезі. Для поділу секторів використовується фольга, від якої потрібно намотати на качалку шматочок А4 двічі. Сплюснути дві смужки. В одній з них зробити поперечний надріз, вставити одну в іншу, щоб вийшла хрестовина, яку можна поставити на корж.

vlcsnap-2017-03-31-17h07m58s216

На половину піци викладаємо соус. Начинку кладемо, формуючи 4 шматочка з різною начинкою:

  • 1 шматочок з соусом – цибуля червоний, курка, оливки, сир
  • 2-ий шматочок з соусом – сир густо, оливки, базилік
  • 3-ий і 4-ий шматочки без соусу – курка, ананаси, кукурудза, сир

Смажити разом з начинкою під кришкою три хвилини.