PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Окунь до Вербної неділі від мольфарки Магдалени

Все буде добре

А ви знали, що на Вербну неділю, яка буде в найближчі вихідні, у кожного на столі має бути страва з риби? На цьому наполягає мольфарка Магдалена. Сьогодні вона поділилася сімейним рецептом фірмового окуня по-карпатськи, який не тільки збагатить ваш стіл, а й принесе в будинок матеріальний добробут!

Інгредієнти:

  • Окунь – 2 шт.;
  • Лимон – 1 шт.;
  • Кріп, петрушка –- 1 пуч.;
  • Суміш сухих трав;
  • Сіль, перець

Для начинки

  • Морква – 1 шт.;
  • Рослинна олія – ​​100 г;
  • Лук порей – 1 шт.;
  • Часник – 2 зуб.;
  • Волоський горіх – 3 шт.;
  • Перець чилі – 2 колечка;
  • Петрушка – 50 г;
  • Заморожені ягоди – 100 г;
  • Білий сушений гриб – 50 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкращий кондитер-оформлювач великодніх пасок: «Все Буде Добре» оголошує новий конкурс

Приготування:

  1. Рибу почистити, вирізати хребет.
  2. Філе побризкати лимонним соком і посипати сухими травами. Залишити на 30 хвилин.
  3. Подрібнену цибулю і часник обсмажити.
  4. Нарізану моркву, перець чилі, гриби і зелень обсмажити протягом 2 хвилин.
  5. Потім додати обсмажену цибулю і часник.
  6. Фольгу змастити олією.
  7. Помістити на фольгу філе риби, помістити зверху овочеву зажарку, подрібнений волоський горіх і ягоди.
  8. Філе закрити, загорнути у фольгу.
  9. Запікати 15 хвилин за температури 180° С.
  10. Дістати рибу з фольги, додати вершкове масло.
  11. Подавати з міксом салату і лимоном.

Смачного!

А ЗАМОВЛЯННЯ і РИТУАЛ ПІД ЧАС ПРИГОТУВАННЯ ДИВІТЬСЯ У НАШОМУ ВІДЕО!