PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Рецепт пиріжків-яблучок від Максима Ганаги

Все буде добре

Пиріжки-яблучка – незвичайний рецепт від хлопчика на прізвисько Пірожуля! Учасник другого сезону «МастерШеф Діти» Максим Ганага прийшов довести свою самостійність і кулінарний талант у студії «Все буде добре».

vlcsnap-2017-04-03-12h50m18s217

Пиріжки-яблучка – звісно, з яблучною начинкою

Інгредієнти для тіста і начинки:

  • Яблуко – 4 шт.;
  • Цукор – 150 г;
  • Лимонний сік – 1 ст. л.;
  • Борошно пшеничне – 380 г;
  • Дріжджі сухіе- 2 ч. л.;
  • Яйце куряче – 2 шт.;
  • Вода – 160 мл;
  • Сіль – 0.5 ч. л.;
  • Молоко – 50 мл;
  • Масло вершкове – 45 г
  • Манка – 2-3 ст. л.

Інгредієнти для глазурі:

  • Вода;
  • Цукрова пудра – 200 г;
  • Вишневий сік – 4 ст. л.;
  • Яєчний білок – 1 шт.;
  • Лимонна кислота – 0,5 ст. л.

Приготування начинки і пиріжків::

  1. Яблука нарізати кубиками, висипати в каструлю.
  2. Додати цукор, лимонний сік, манку.
  3. Варити на середньому вогні, постійно помішуючи до загустіння
  4. Для тесту змішати дріжджі з теплою водою, залишити на 10 хвилин
  5. Додати просіяне борошно, яйце, цукор, сіль, молоко, розм’якшене вершкове масло.
  6. Тісто накрити, поставити в тепле місце, щоб вони піднялося
  7. Розділити тісто на 6 частин, розкачати в невеликий гурток, викласти начинку, защипнути зверху краю
  8. Пиріжки перекласти у форму, змастити яйцем.
  9. Випікати в духовці при температурі 180 ° C приблизно 18-20 хвилин до золотистого кольору.

Приготування глазурі:

Змішати всі інгредієнти до однорідності. Занурити в глазур готові пиріжки

Подавати, прикрасивши лавровим листом.