Пісний рулет з квасолі: рецепт Асмік Гаспарян

Все буде добре

Ніжний рулет з квасолі – прекрасний варіант ситної пісної страви, приготований переможницею «МастерШеф 6» Асмік Гаспарян. Інгредієнти підібрані таким чином, що дратуючого запаху квасолі зовсім не відчувається.

Попередній рецепт рубрики: Пісна страва з гороху від Євгена Клопотенка – горохове Де Клопоте

vlcsnap-2017-04-04-11h26m16s109

Ніжний рулет з квасолі з гірчицею та овочами від Асмік Гаспарян

Складові:

  • Квасоля біла – 700 г;
  • Горіхи волоські – 150 г;
  • Цибуля – 2-3 шт.;
  • Морква – 1 шт.;
  • Дижонская гірчиця – 2 ст. л.;
  • Болгарський перець (консервований або заморожений) – 100 г;
  • Зелень (кріп, шпинат) – до смаку;
  • Чебрець – 1 ч. л.;
  • Коріандр мелений – 1 ч. л.;
  • Кунжут – 100 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Раціон, схвалений дієтологом: квасоля для схуднення!

Приготування:

  1. Моркву і квасолю відварити до готовності.
  2. Цибулю підсмажити. Горіхи подрібнити в дрібну крихту.
  3. До відвареної квасолі додати цибулю, горіхи і чебрець. Подрібнити в блендері до стану пасти.
  4. Викласти квасоляну пасту прямокутником завтовшки 0,5 см на харчову плівку.
  5. Викласти на неї шарами діжонську гірчицю, натерту моркву, подрібнену зелень, подрібнений болгарський перець.
  6. Загорнути в рулет. Поставити на 1 годину в холодильник.
  7. Готовий рулет зверху посипати кунжутом.