Суп з морської капусти: рецепт Костянтина Грубича

Все буде добре

Суп з морською капустою – рецепт незвичайний, але навіть тим, хто цю водорість не їсть, повинен сподобатися, адже вона не відчувається! А все через правильний підбір інгредієнтів і технології приготування. Повірте: експерт з якості продуктів Костянтин Грубич на цьому відмінно знається.

Суп із морської капусти з картоплею чудово поєднується з відварною яловичиною

Складові:

  • морська капуста – 100 г;
  • картопля-200 г;
  • чорнослив – 6 шт .;
  • масло вершкове – 2 ст. л .;
  • сіль за смаком;
  • молоко – 250 мл;
  • яйце- 1шт .;
  • яловичина відварена – 200 г;
  • бульйон – 300 мл;
  • морква велика – 1 шт .;
  • корінь імбиру – 2 см;
  • цибуля ріпчаста середнього розміру – 1 шт .;
  • борошно пшеничне – 3 ст. л .;
  • мускатний горіх – щіпка;
  • сік лимона – 3 ст. л .;
  • гарбузове насіння – для прикраси

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Часниковий суп для імунітету від кулінарних експертів

Приготування:

  1. Морську капусту подрібнити, додати мускатний горіх, полити соком лимона.
  2. Картоплю і моркву очистити, порізати, залити холодною водою і тушкувати до напівготовності
  3. Яловичину відварити, нарізати дрібними кубиками.
  4. Моркву і цибулю подрібнити, пасерувати.
  5. Молоко, нагріти до 60° С і ввести яєчний жовток, збовтати з пасерованим борошном.
  6. У морквяно-картопляне пюре додати пасеровані овочі і яєчно-молочну суміш.
  7. Додати подрібнені імбир, чорнослив і морську капусту.
  8. Перебити в блендері, розбавити бульйоном.
  9. Варити 10-15 хвилин.
  10. При подачі викласти в центр тарілки яловичину, залити супом. Посипати гарбузовим насінням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зігріваючий суп з імбиром від Марини Шевченко

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля