Соковита буженина до святкового столу від Ігоря Місевича!

Все буде добре

Ви щороку намагаєтеся приготувати соковиту буженину до великоднього столу, але вона все одно виходить сухою? Тоді у нас для вас є перевірений рецепт від Ігоря Місевича! Його унікальні секрети зроблять вашу буженину просто незабутньою!

Складові:

  • Свинячий ошийок – 1 кг
  • Суміш перців – 1 шт.
  • Прованські трави – 100 г
  • Червоне вино – 200 мл
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Зернова гірчиця – 1 пач.
  • Сіль
  • Міцний пакет

Приготування:

  1. М’ясо помістити в пакет, додати вино і спеції, міцно зав’язати.
  2. Помістити в окріп і нагрівати, поки вода знову не закипить.
  3. Зняти з вогню, обернути в ковдру і дати охолонути.
  4. Приготувати соус з гірчиці, сметани часнику і солі.
  5. М’ясо натерти соусом, обернути фольгою.
  6. Запікати в духовці за температури 200° С протягом 15-20 хвилин.
  7. Розгорнути фольгу і запікати ще 10 хвилин за температури 220° C.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вибрати кагор

Смачного!