Рецепт фаршированого сала від Ігоря Місевича

Все буде добре

Кулінар Ігор Місевич вміє готувати страви з сала, як ніхто інший! Сьогодні він пропонує рецепт фаршированого сала, яке однозначно прикрасить пасхальний кошик.

vlcsnap-2017-04-11-11h27m31s31

Сало з трьома видами кольорової начинки зі спецій

Складові:

  • Сало – 800 г;
  • Сіль – 60 г;
  • Спеції (по 1 ч. л. кожної) – кріп, петрушка, орегано, запашний перець, в’ялені помідори, суха аджика, мелений чорний перець, волоські горіхи, куркума, часник, мелений мускатний горіх і лушпиння від червоної цибулі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як пофарбувати яйця цибулевим лушпинням правильно і з візерунком?

Приготування:

  1. Готуємо сало (розрізаємо на невеликі шматки по 8-10 см)
  2. Готуємо спеції для «зеленого вкраплення» сала (змішати подрібнений кріп, петрушку з орегано і подрібненим запашним перцем).
  3. Зробити «червону начинку для сала» (змішати подрібнені шматочки в’ялених помідорів з сухою аджикою, чорним перцем).
  4. Зробити «жовту горіхову начинку» (змішати подрібнені волоські горіхи з куркумою, мускатним горіхом з подрібненим часником).
  5. Зробити в шматках сала наскрізні 3 дірки для трамбування кольоровий начинки (отвори можна зробити ножем для видалення серцевини з яблук).
  6. Кожний отвір в шматках сала заповнити начинкою різних кольорів. Залишити на 30 хвилин для маринування.
  7. Добре посолити сало. Запакувати шматочки сала в зіп-пакет або харчову плівку і варити 1 годину.
  8. Відварити лушпиння цибулі 20 хвилин, після чого укласти сало у відвар на 6 годин.
  9. Готове фаршироване сало зберігати у холодильнику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соковита буженина до святкового столу від Ігоря Місевича!

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля