Польські білі ковбаски: рецепт від кулінарного блогера Вікторії Попін

Все буде добре

Рецепт білих ковбасок до великоднього столу, відомих як польські або мюнхенські, до студії «Все буде добре» принесла кулінарний блогер Вікторія Попін. Польські ковбаски її навчила готувати свекруха-полька, а Віка навчить всіх нас!

vlcsnap-2017-04-11-12h23m55s88

Складові:

  • теляча лопатка – 450 г:
  • свиняче спинне сало – 350 г
  • сіль – 20 г;
  • колотий лід – 225 г;
  • білий мелений перець –1 ч. л .;
  • мелена гірчиця – 1 ч. л .;
  • мускатний горіх – щіпка;
  • сухе молоко – 25 г;
  • очищені свинячі кишки – 2 м
  • цибуля – 6 шт.
  • рослинна олія – ​​3 ст. л.

приготування:

  1. Всі інструменти і м’ясо охолодити в холодильнику.
  2. М’ясо і сало подрібнити в м’ясорубці на великій насадці. Ще раз поставте в морозилку на 20 хвилин.
  3. Змішати сіль, лід і фарш. Подрібнити повторно в м’ясорубці на більш дрібній насадці.
  4. Додати мелений перець, мускатний горіх, гірчицю і сухе молоко .Перемешать.
  5. Отриманим фаршем наповнити підготовлені свинячі кишки.
  6. Варити за температури 75-80° С 15-20 хвилин.
  7. Перекласти готову ковбаску в миску з льодом, щоб зупинити процес теплової обробки.
  8. Очистити 6 цибулин і нарізати тонкими однаковими півкільцями. Тушкувати цибулю на сковороді протягом 50 хвилин у 3 ст. ложках рослинної олії.
  9. На кожній ковбаски зробити по 5 надрізів, разом з томлёним цибулею запікати в духовці, розігрітій до 180 ° С до рум’яної скоринки близько 20 хвилин.
  10. За 5 хвилин до кінця готування скористатися функцією гриля.