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
Рулет з телятини: рецепт в духовці | Все буде добре
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Рулет з телятини: рецепт Андрія Бабаєва

Все буде добре

Харчовий технолог Андрій Бабаєв знає не тільки, як вибирати м’ясо, але й як готувати з нього оригінальні страви для великоднього столу. Він приніс до студії «Все буде добре» фірмовий рецепт рулету з телятини з цибулею-пореєм, якому його навчила бабуся!

vlcsnap-2017-04-13-12h59m38s255

Складові:

  • Телятина (велика теляча відбивна без кістки) – 4 шт .;
  • Вино червоне сухе – 2 склянки;
  • Сіль
  • Перець
  • Бульйон – 1 склянка;
  • Розмарин;
  • Цедра лимона;
  • Вишня сушена – 1 жменя;
  • Мускатний горіх;
  • Гвоздика;
  • Порей – 1 молодий стебло;
  • Вершкове масло – 2 ст. л .;
  • Петрушка;
  • Часник – 3 зубки;
  • Хлібні крихти – ½ склянки;
  • Рослинна олія – 2 ст. л.

Приготування пряного соусу:

У сотейник влити червоне сухе вино і бульйон, додати гілочки розмарину, довести до кипіння, уварити наполовину, вийняти розмарин.

Додати вишню і листочки розмарину, що залишилися, прогріті на сковороді спеції – мелений мускатний горіх, цедру лимона і гвоздику. Уварити соус наполовину, зняти з вогню, додати сіль і перець, подрібнити в блендері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гранатовий соус до яловичини від кулінара Ігоря Місевича

vlcsnap-2017-04-13-12h59m44s54

Приготування рулету:

Порей розрізаємо вздовж навпіл, промиваємо, підсушуємо. Міцні смужки покласти в каструлю, залити окропом, томити 2-3 хвилини, вийняти і обсушити.

Порей, що залишився, нарізати дуже дрібно, обсмажити на слабкому вогні протягом 5-7 хвилин до м’якості на вершковому маслі. Листя петрушки разом з часником подрібнити, додати до порею і злегка підсмажити. Додати хлібні крихти, обсмажити, зняти з вогню.

Шматки телятини натерти сіллю і перцем, покласти на плівку, закрити кількома шарами плівки і відбити до товщини 0,5 см. Викласти овочі на м’ясо, м’ясо покласти на смужки порею, згорнути в рулети, обв’язати.

Перекласти у форму і запікати рулет з телятини в духовці за температури 180° С протягом 25 хвилин. За десять хвилин до готовності увімкнути режим аерогрилю або верхнього нагріву для рум’яної скоринки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польські білі ковбаски: рецепт від кулінарного блогера Вікторії Попін