Суп хорошої дружини з рисом і гранатовим соком від Ольги Сумської

Все буде добре

Коханий чоловік не хоче їсти ваш суп? Багато хто стикається з цією проблемою! Але ви не впадайте у відчай! Актриса і чудова господиня Ольга Сумська розкрила секрет приготування «Супу хорошої дружини», перед яким він точно не встоїть і виконає будь-яке ваше бажання.

Складові:

  • Копчені реберця – 300 г
  • М’ясний бульйон – 1, 5 л
  • Квасоля в томатному соусі – 500 мл
  • Гранатовий сік – 150 мл
  • Рис білий круглозернистий – 120 г
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник чищений – 1 зуб.
  • Кінза – 1 пучок
  • Гострий перець – 1 шт.
  • Рослинна олія – 3 ст. л.
  • Чорний мелений перець
  • Сіль

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінський суп з сьомги проти застуди від Ектора Хіменес-Браво

Приготування:

  1. Налити на пательню олію, насипати в неї нарізану цибулю. Коли вона почне карамелізуватися, додати на пательню замочений рис.
  2. Тушкувати до напівготовності, залити гранатовим соком так, щоб він тільки покрив рис. Почекати, поки сік зтушкується вдвічі.
  3. Поставити на плиту готовий і проціджений бульйон з копчених реберець і довести до кипіння.
  4. Висипати рис зі сковорідки у киплячий бульйон і довести до кипіння. Додати консервовану квасолю в томатному соку і готувати ще 10-15 хвилин.
  5. Нарізати кінзу, часник, гострий стручковий перець за смаком і засипати все це в каструлю. Посолити, поперчити і вимкнути плиту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Езогелін – турецький суп нареченої: рецепт Олени Іващук

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити СТБ -
поставте 2 чесних галочки:

1.

2. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля