Стракотто: рецепт італійської страви від Тетяни Литвинової

Все буде добре

Дізнайтеся, як приготувати стракотто – ситну італійську страву, яка не залишить байдужим будь-якого м’ясоїда. Рецепт стракотто до студії «Все буде добре» принесла кулінарний експерт Тетяна Литвинова.

vlcsnap-2017-04-19-11h20m52s169

Інгредієнти для стракотто:

  • яловичі щоки – 400 г;
  • цибуля – 2 шт.;
  • морква – 1 шт .;
  • стебло селери – 200 г;
  • картопля – 2-3 шт .;
  • оливкова олія – 50 мл;
  • петрушка – 20 г;
  • консервовані помідори – 400 г;
  • вино червоне сухе – 400 мл;
  • печериці – 100 г;
  • вершкове масло – 50 г;
  • часник – 1 зубчик
  • чебрець – 1 гілочка

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вечеря Тетяни Литвинової – скумбрія а-ля су від з пюре з брокколі та морквою

Як приготувати стракотто:

  1. Яловичі щоки обсмажити з усіх боків в суміші вершкового і оливкового масла, додавши часник і чебрець.
  2. Підсмажені щоки викласти в сотейник.
  3. Всі овочі і гриби нарізати і обсмажити на тій самій олії, прибравши часник і чебрець, 2-3 хвилини до золотистої скоринки.
  4. Влити вино. Довести до кипіння.
  5. Перелити овочеву суміш в сотейник до щік і тушкувати 3 години.
  6. Готові щоки витягнути і загорнути у фольгу.
  7. Овочі в вині перебити блендером в соус.
  8. На гарнір відварити картоплю і моркву в формі бочечок.
  9. Подавайте щоки з овочами, соусом і петрушкою.
ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля